گزارش کارآموزی شرکت زمزم تهران

گزارش کارآموزی شرکت زمزم تهران

بخشی از متن:
شرکت زمزم تهران در سال ۱۳۳۴ توسط فردی به نام « ثبت پاسال » که فردی ارمنی بوده است تأسیس و در اداره ثبت شرکتهای صنعتی و مالیتی صنعتی تهران به ثبت رسیده است. در تاریخ ۳۰ آذرماه سال ۱۳۳۴ شروع به بهره برداری نموده است.
شرکت مذکور، سهامی عام بوده و صددرصد مالکیت سهام این شرکت پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۶/۲/۱۳۵۸ طی حکم شماره ۸۸۳ دادگاه انقلاب اسلامی به بنیاد مستضعفان‌ و جانبازان‌ انقلاب‌ اسلامی‌ منتقل‌گردیده‌ است.
این شرکت در حال حاضر در مراکز گرگان، رشت، اصفهان، تهران، آبعلی،‌ دماوند، تبریز، کرمان،‌ ارومیه، کرمانشاه، شیراز، خوزستان و مشهد دارای شعبه می باشند.
شرکت مذکور دارای ۶۲۴ نفر پرسنل است که تنها ۲۱۸ نفر آنها رسمی بوده و بقیه به صورت پیمانکار می باشند.

فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول: کلیاتی درباره ‌شرکت زمزم و صنعت نوشابه سازی
سلسله مصرفی شرکت زمزم تهران 
تاریخچه صنعت نوشابه سازی 
ترکیبات 
۱- آب 
۲- گاز کربنیک یا دی اکسید کربن 
۳- شیرین کننده 
۴-  طعم دهنده ها 
۵- رنگها 
۶- اسیدها
۷- مواد نگهدارنده 
فصل دوم: فرایند تولید نوشابه 
واحد تصفیه آب 
۱- تانک واکنش
۲- آهک آبدار 
۳- سولفات فرو 
۴- هیپو کلریت 
۵- فیلتر شنی 
۶- صافی کربن 
۷- پالیشر آب Water polisher 
تهیه گاز
سیستم تهیه گاز دی اکسید کربن 
تهیه عصاره 
۱- شیرین کننده 
۲- مراحل تهیه شربت ساده «اولیه» 
نحوه تهیه عصاره نهایی 
قسمت تخلیه جعبه ها 
بطری شوی 
فلومیکس Floo mix 
سیکل آمونیاک 
کربوکولر
فیلر و تشتک زن 
کیس پکر Case packer
دستگاه ۳۰۰ , ۵۰۰ سی سی (۲۴‌ اسپاتی) 
دستگاه PET 
فصل سوم: کنترل کیفیت
آزمایش بطری شوی 
آزمایشات میکروبی 
کنترل فرآیند تولید 
فصل چهارم: تمیرات و نگهداری
مقدمه ای دررابطه با TPM 
TPM در شرکت زمزم

 

مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
در قالب فایل word و قابل ویرایش


فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 35

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط