کارآموزی مراحل ساختن ساختمان

دانلود گزارش کارآموزی مراحل ساختن ساختمان

مقدمه

بدرستی قدمت استفادۀ بشر از سرپناه و یا بطور کلی به مفهوم امروزی قدمت  استفادۀ بشر از مسکن معلوم نیست ولی تقریباَ آنرا می­توان همزمان با پیدایش بشریت دانست ، زیرا چنین گمان می­رود که بشر از همان ابتدا برای محصون ماندن ازبرف و باران و سرما و گرما و حملۀ حیوانات و همچنین حملۀ سایراقوام به غارها پناه برده و این غارها را می­توان اولین محل سکونت برای بشر دانست و از آن زمان تا کنون انسانها همیشه بفکر آن بوده­اند که مسکنی راحت­تر و بهتر برای خود تهیه نمایند.

در قرون اخیر که رشد جمعیت در در دنیا و بطورچشمگیری رو به ازدیاد نهاد و بشر از لحاظ علمی و فنی مشکلات بسیاری را حل نمود، در ساختن مسکن نیز مانند سایر امور تحولات عمده­ای بوجود آورد و دیگر ساختن خانه­های تک واحدی جوابگوی احتیاجات جوامع بشری نبود. به همین علت سیستم خانه­سازی بکلی دگرگون شده و استفاده از مصالح مقاوم نیز مانند فولاد و سیمان در ساختمان رایج گردید و در اثر دسترسی به این مصالح و امکانات دیگر گسترش شهرها از افقی به عمودی تبدیل شد و امر آپارتمان سازی در ساختمانهای چندین  طبقه متدوال گردید.

با وجود اینکه هر ساله به مقدار زیادی به تعداد مسکن اضافه می­شود و در بیشتر ممالک پیشر فته تخریب ساختمانهای قدیمی نیز در شر ایط معمولی مجاز نمی­باشد. بعبارت دیگر بجای چند واحد جدید یک واحد مسکن قدیمی را خراب نمی­کنند. هنوز در هیچ یک از ممالک دنیا مشکل مسکن حل نشده، بلکه هر روزه به تعداد متقاضیان مسکن اضافه می­شود و هنوز حتی در هیچ یک از ممالک دنیا قسمت عمده­ای از درآمد خانواده صرف سکونت می­گردد.

بدین لحاظ در تمام دنیا خصوصاً در مملکت ما می­باید به امر ساختن مسکن و استفادۀ هر چه بهتر و بیشتر از مصالح ساختمانی توجه مخصوص بشود و برای رسیدن به این هدف ابتدا باید بطور دقیق ساختمان و انواع آن و اجزاء تشکیل دهندۀ آنرا بشناسیم.

مرحله اجرائی یک سازه را می­توان یکی از اساسی­ترین بخش­های ایجاد آن دانست که در حقیقت تکمیل کننده روند طراحی و محاسبات سازه­­ای بوده و تضمین کننده استفاده مطلوب و ایمن از ساختمان میباشد.

مقاله­هایی که در جریان مراحل و روند اجرائی آن قرار داشتیم دارای اسکلت بتنی با سقف تیرچه بلوک بوده که طراحی، محاسبه و نظارت بر اجرای آن بعهده شرکت مهندسین مشاورطرح هفتم بوده است.

در تهیه و تنظیم این گزارش نهایت تلاش بعمل آمده است که در راستای نقطه نظرات ارشادی آن استاد محترم نکات و مواردی که در حین اجرای مقاله مشاهده گردیده است و طرق حل مسائل اجرائی ملحوظ گردد.

فهرست مطالب

مقدمه
فصل اول : مراحل مختلف ساختن یک ساختمان
۱-۱-بازدید زمین و ریشه کنی
۱-۲-پیدا کردن نقشه
۱-۳-رُپر
۱-۴-گود برداری
۱-۵-تا چه عمقی گودبرداری را ادامه دهیم
۱-۶-استفاده ازدیوارهای مانع
۱-۷-دیوارهای مانع چوبی
۱-۸-دیوارهای مانع فلزی
۱-۹-خروج آب از محل گودبرداری
فصل دوم : قالب بندی
۲-۱- قالب بندی با چوب
۲-۲- قالب بندی با فلز
۲-۳- قالب پله بتنی
۲-۴- پایه زیر قالب (شمع¬¬ها)
۲-۵- بازکردن قالب
فصل سوم : آرماتوربندی
۳-۱- وصله کردن آرماتورها
فصل چهارم‌ : اجرای بتن
۴-۱- ریختن بتن
۴-۲- عمل¬آوری بتن
۴-۳- نگهداری بتن
۴-۴- آزمایش بتن
فصل پنجم: اجرای سقف تیرچه بلوک
فصل ششم‌: سایر عملیات اجرایی ساختمان
۶-۱-سقف کاذب
أ‌-میله گردهای عمودی
ب‌-میله¬گردهای افقی چپ و راست
ت‌-نبشی کنار دیوار
ث‌-چوبهای چهارتراش چپ و راست
ج‌-ورقه¬های اکوستیک
ح‌-رابیتس
خ‌-گچ¬کاری روی رابیتس
۶-۲- قرنیز
۶-۳- فرش موزائیک
۶-۴- نصب کاشی
۶-۵- اندودها
فصل هفتم : موارد و اشکالاتی که درحین اجراء مشاهده گردید
فصل هشتم : دیاگرام اجراء طرحهای عمرانی
فصل نهم: مراحل اجرای مقاله¬های عمرانی


فرمت فایل: word

تعداد صفحات: 62

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط