صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » گزارش کارآموزی  »  کارآموزی در شرکت غذایی پیچک

کارآموزی در شرکت غذایی پیچک

دانلود کارآموزی در شرکت غذایی پیچک گزارش کارآموزی صنایع غذایی دانلود کارآموزی رشته صنایع غذایی دانلود رایگان گزارش کارآموزی در شرکت پخش مواد غذایی دانلود رایگان گزارش کارآموزی صنایع غذایی گزارش کار کارآموزی صنایع غذایی دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذایی

Pichak Food Company

 

موضوع : گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک

مقدمه:
در سال مالی ۱۳۸۱ هیئت مدیره شرکت با مطالعه وضعیت تولید و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهای مجمع عمومی عادی سال ۱۳۸۰ برنامه عملیاتی خود را در زمینه های تولید، فروش، نیروی انسانی و تأمین مالی تدوین نموده و علیرغم محدودیتهای شدید مالی، سعی شد تا حد امکان اهداف مورد نظر به اجرا درآورده شود.
با توجه به اینکه سال ۱۳۸۱ با زیان انتقالی از سال قبل آغاز گردیده هیئت مدیره تمهیداتی را در سال مالی مورد گزارش پیش بینی نمود تا ضمن سودآوری نمودن شرکت، برخی از اقدامات زیربنائی که لازمه تداوم فعالیت شرکت می باشند نیز صورت پذیرد. از آن جمله می توان به بازسازی سالن خوروش، اخذ نشان استاندارد برای چند نوع از محصولات و اخذ گواهی بین المللی برای رب گوچه فرنگی و ثبت افزایش سرمایه را خاطر نشان کرد. در این راستا همانگونه که صورتهای مالی سال مورد گزارش گواهی می دهد علاوه بر سودآوری شرکت به روش مویرگی اقدامات اساسی نیز با موفقیت به انجام رسید هیئت مدیره شرکت پیچک امید دارد با استمداد از درگاه احدیت و راهنمایی ارزنده مجمع محترم و پیشنهادات کارورزان عزیز به اهداف عالیه صاحبان محترم سهام و حداکثر سازی ارزش شرکت نائل گردد.


فهرست مطالب

عنوان صفحه
۱- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی ۱
۱-۱-تاریخچه ۲
۲-۱-نمودار سازمانی ۴
۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی ۵
۲- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی ۶
۱-۲- اصول و مبانی کلی حسابها ۷
۲-۲-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی ۷
۳-۲- کلیات تولید ۸
۴-۲- اصول و عوامل قیمت تمام شده ۱۰
۵-۲- عوامل قیمت تمام شده ۱۱
۱-۵-۲-مواد اولیه و بسته بندی اصلی ۱۲
۲-۵-۲-سربار(هزینه های تولید) ۱۲
۶-۲-ضایعات تولیدی ۱۴
۷-۲-مراکز هزینه ۱۵
عنوان صفحه
۱-۷-۲-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی ۱۵
۲-۷-۲-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی ۱۷
۸-۲-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها ۱۸
۹-۲-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات ۱۹
۱۰-۲-اصول و مبانی کلی روشها ۲۲
۳-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک ۲۳
۱-۳-فعالیت مالی ۲۴
۱-۱-۳-دایره دریافت و پرداخت ۲۴
۲-۱-۳-دایره صدور اسناد و دفترداری ۲۶
۲-۳-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی) ۲۶
۳-۳-حسابها ۲۷
۴-۳-روشها ۲۷
۵-۳-توضیح فرم سند حسابداری ۲۸
۶-۳- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها ۲۸
عنوان صفحه
۷-۳-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف ۳۰
۱-۷-۳-نحوه کنترل داخلی ۳۱
۲-۷-۳-دریافتها ۳۱
۸-۳-خلاصه اهم رویه های حسابداری ۳۲
۱-۸-۳-موجودی مواد و کالا ۳۲
۹-۳-نسبتهای مالی ۳۲
۱-۹-۳-نسبتهای نقدینگی ۳۳
۲-۹-۳-نسبتهای سرمایه گذاری ۳۳
۳-۹-۳-نسبتهای سودآوری ۳۳
۱۰-۳-عملکرد مالی شرکت ۳۵
۱-۱۰-۳-سود و زیان ۳۵
۲-۱۰-۳-ترازنامه ۳۵
۴-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات ۳۶
۱-۴-انتقادات و پیشنهادات ۳۷
۵-فصل پنجم:پیوست ۳۹
عنوان صفحه
۱-۵-فرم پیشرفت کارآموزی (فرم شماره ۱ و۲)
۲-۵-فرم پایان دوره کارآموزی
۳-۵-فرم شرح گزارش ماهانه
۴-۵-فرم نظرات و پیشنهادات
۵-۵-صورت هزینه تنخواه گردان
۶-۵-برگ پرداخت طی اسناد بهادار
۷-۵-عملکرد مالی شرکت (سود و زیان، ترازنامه)
۸-۵-نسبتهای مالی
۹-۵-نمودار مقدار واقعی فروش
۱۰-۵-فرم سند حسابداری
۱۱-۵-سر فصلهای حسابداری

 


تعداد صفحات : 40 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود