صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » فنی و مهندسی » صنایع غذایی  »  پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

دانلود پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر مقاله تحقیق مقاله جزوه مواد افزودنی به شیر افزودنیهای غیر مجاز شیر مواد نگهدارنده شیر مضرات مواد نگهدارنده شیر مواد نگهدارنده شیر پاستوریزه مواد نگهدارنده در شیر نگهدارنده در شیر مواد نگهدارنده شیر پاکتی مواد نگهدارنده در شیر

shir

تعریف:
عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شیر و جلوگیری از فساد و زمانی برای تبدیل شیر فاسد و خراب به شیری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه میگردند. حالت اول طبیعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس:
الف)جستجو:
اصول آزمایش:
بیکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شیر اضافه می گردد, بدین جهت اینگونه شیرها زرد رنگ میباشند. برای تشخیص بیکرمات دوپتاس در شیر میتوان از نیترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی میدهد.

معرفهای لازم برای آزمایش:
-محلول ۱ درصد نیترات نقره
طرز عمل: در یک لوله آزمایش تقریباً یک میلی لیتر از شیر مشکوک و ۳ تا ۵ میلی لیتراز یک محلول یک درصد نیترات نقرهوارد مینماییم چنانچه رنگ زرد شیر مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبدیل به قرمز نارنجی میشود. برای تشخیص بهتر رنگ میتوان از یک لوله آزمایش حاوی شیر معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.
 

فهرست مطالب پاورپوینت:

تعریف

۱- جستجو و اندازه گیری بیکرمات دو پتاس
معرفهای لازم برای آزمایش
دقت آزمایش
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری

۲- جستجوی فرمول
اصول آزمایش
معرفهای لازم
طرز عمل
دقت آزمایش

۳- جستجوی آب اکـسیژنه
معرفهای لازم
دقت آزمایش

۴- جستجوی اسید بوریک
معرفهای لازم
دقت آزمایش

۵- جستجوی اسیدسالیسیلیک (و سالیسیلاتها)
معرفهای لازم

۶- اندازه گیری کربناتها و بیکربناتهای قلیایی
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری

۷- جستجوی هیپوکلریت ها
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل


تعداد صفحات : 37 | فرمت فایل : پاورپوینت

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود





هشتگ : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,