صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما

طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی

دانلود مقاله کارآفرینی طرح توجیهی مرغ گوشتی طرح توجیهی مرغ گوشتی ۲۰۰۰۰ قطعه ای طرح توجیهی مرغ گوشتی در قفس طرح توجیهی مرغ گوشتی ۳۰۰۰۰ قطعه ای طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی دانلود طرح توجیهی مرغ مادر گوشتی دانلود رایگان طرح توجیهی مرغ مادر گوشتی

Poultry production

 

با ظرفیت ۱۰۰۰۰ قطعه، خلاصه طرح: با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد:

خلاصه طرح:
با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد:
– نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود ۵۰ % و در مرغ حدود ۲۵ % است.
– کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است.
– پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد.
– سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود ۵۰ گرم بعد از ۶ تا ۸ هفته به حدود ۴۰ برابر وزن خود خواهد رسید.
– ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های اصلاح شده این ضریب ۲ تا ۲/۲ و در گوساله و گاو بین ۶ تا ۹ % متغیر است.

فهرست مطالب:
عملیات طرح
مقدمه
خلاصه طرح
توجیه فنی طرح
الف ) روشنایی
ب ) فضای لازم جهت نگهداری و پرورش
ج ) حرارت لازم
د ) تهویه
ه ) جیره غذایی
و ) آب
ز ) واکسیناسیون
ح ) نکات مهم قبل از وارد کردن جوجه ها به سالن
سرمایه گذاری طرح و منابع تامین آن
هزینه های جاری طرح
تولیدات طرح
سود آوری و نرخ بازده کل سرمایه گذاری
کل سر مایه گذاری طرح و منابع تامین آن
جدول منابع تأمین سرمایه گذاری
موارد مشارکت مدنی
منابع تامین مشارکت مدنی
ارزش تسهیلات در پایان دوران مشارکت
جدول شماره ۱- ساختمانها و تاسیسات مورد نیاز طرح
جدول شماره ۲ – تأسیسات و تجهیزات
جدول شماره ۳ – پرسنل شاغل در طرح
جدول شماره ۴ – هزینه های جاری سالانه طرح
جدول شماره ۵ – استهلاک
جدول شماره ۶ – تعداد و تغییرات ۱۰۰۰۰ قطعه نیمچه گوشتی طرح
جدول شماره ۷ – مقدار و ارزش تولیدات طرح
جدول شماره ۸ – پیش بینی حساب سود و زیان
جدول شماره ۹ – پیش بینی باز پرداخت اصل و سود تسهیلات


تعداد صفحات : 18 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود





هشتگ : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,