گزارش کارآموزی گاوداری

کارورزی گاوداری دانلود گزارش کارآموزی گاوداری گزارش کار کارآموزی گاوداری گزارش کارآموزی در گاوداری دانلود گزارش کار کارآموزی گاوداری دانلود گزارش کارآموزی گاوداری گزارش بازدید از گاوداری گزارش کار گاوداری گزارش کار بازدید از گاوداری گزارش بازدید از یک گاوداری

Dairy Training

 

دانلود گزارش کارآموزی گاوداری گاو جزئی از زندگی روزانه کشاورزی به شمار می‌آید انسان در برابر حفاظت, نگهداری و تغذیه این حیوان, از فراورده‌های گوناگون آن استفاده می‌کرد. نزدیک به ۶ هزار سال پیش از میلاد مسیح, بشر شیوه زندگی خود را تغییر داد, شکار حیوانات را کنار گذاشت, به زراعت پرداخت و به اهلی کردن

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی گاوداری

هزاران سال است که گاو, جزئی از زندگی روزانه کشاورزی به شمار می‌آید انسان در برابر حفاظت, نگهداری و تغذیه این حیوان, از فراورده‌های گوناگون آن استفاده می‌کرد. نزدیک به ۶ هزار سال پیش از میلاد مسیح, بشر شیوه زندگی خود را تغییر داد, شکار حیوانات را کنار گذاشت, به زراعت پرداخت و به اهلی کردن حیوانات همّت گذاشت . نخست, سگ, و سپس گوسفند و بز و بچه گاو را اهلی کرد.

 اگر چه چگونگی اهلی شدن گاو کاملاً مشخص نیست, اما زمان آغاز آن از آثار باستانی و نشانه‌های باستانشناسی پیدا است, یکی از تمدنهای نخستین که به اهلی کردن گاو پرداخت, درخاور میانه قرار داشت. کتیبه‌ای از معبدی در عراق به دست آمده که مربوط به ۴۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح می‌باشد وشخصی را در حال دوشیدن شیر از گاو نشان می‌دهد.

 باستان شناسان چنین نتیجه گیری می‌کنند که اهلی شدن گاو در آسیا خاور میانه بین ۴۵۰۰ تا ۶۰۰۰ سال قبل از میلاد انجام شده است. شواهدی دیگر نشان می‌دهد که در همین زمان, اهلی شدن گاو در اروپا به طور جداگانه‌ای نیز انجام شده است.

 برخلاف دنیای قدیم, دنیای جدید تا پیش از ورود اسپانیاییها به آمریکا, هیچ گاو اهلی در این قاره وجود نداشت. نخستین گاوهای اهلی, در آغاز سده شانزدهم, به وسیله مهاجران اسپانیایی به قاره آمریکا آورده شد. البته آمریکای شمالی دارای نوعی گاومیش بنام باسیون بود که سرخ‌پوستان موفق به اهلی کردن آن نشده بودند. در آمریکای جنوبی نیز اصولاً گاوی موجود نبود در استرالیا نیز هیچ گاو, خواه وحشی یا اهلی, وجود نداشت و نخستین گاوهای این قاره در ۱۸ ژانویه۱۷۸۸ به وسیله مهاجران انگلیسی به این کشور وارد شد.

بشر اولیه که سالیان درازی را ازمیوه درختان و شکار حیوانات امرار معاش می نمود رفته رفته درصدد بر آمد برای مواقعی که دسترسی به شکار نداشت حیواناتی را که مفید و مطیع اند تشخیص داده بود به تدریج رام و اهلی سازد و کم کم در اثر تماس مداومی که به یک طریق با گاو ،بز ،میش کوهی حاصل  کرد علاوه بر فواید گوشت ،از مزایای شیر هم برخوردار شد و بعداًجایی برای نگهداری آنها در نزدیکتر منزل خود ساخته اند. 

اهلی کردن حیوانات ۸ هزار سال قبل از میلاد مسیح ابتدا در  اورمیانه انجام شده است و بعدا ً در قرون وسطی در کشورهای اروپایی بعلت پیشرفت علم از یک طرف و استعداد زمین و شرایط مساعد جوی مراحل اول اصلاح نژادهای گاوها متداول شده وتکثیر یافت امابعلت بیماریهای مختلف خصوصا ً طاعون گاوی که همواره از کشورهای افریقایی یا مرکزی سر چشمه می گیرد تلفات و خسارات زیادی به گاوداریهای اروپاوارد می کرد لذا دانشمندان درصدد جلوگیری از این کار برآمدند از این رو فرانسویان در ۲۱۰سال قبل اولین دانشکده در لندن افتتاح کردند و بعداً دانشجویان سایر کشورها با مراجعت به آنجاو فراگیری علم دامپزشکی توانستند در جهت ریشه کن بیماری مختلف گاو وگوسفند گام بردارند .




دانلود گزارش کارآموزی گاوداری

دانلود گزارش کارورزی گاوداری

دانلود مقاله کارورزی گاوداری

دانلود مقاله کارآموزی گاوداری

گاو داری


فهرست مطالب

تاریخچه گاو داری :


تاریخچه گاوداری در جهان:


اهمیت اقتصادی گاو :


ارزش شیر در تغذیه انسان 


ساختار بدنی


نژادها


وضعیت بدنی در گاوهای شیری


اوایل شیرواری:


اواسط شیرواری:


اواخر شیرواری:


نتیجه :


نکات عمومی در تغذیه گاوهای شیری :


تغذیه ی دوره ای گاوهای شیری : 


آنستروس و استروس در گاوهای شیری 


تشخیص مشکل  (معضل) :


آنستروس (anestrus)  :


همزمان سازی فحلی ۲:


سوپر اوولاسیون ۳ :


شستشوی جنین۵ :


انجماد جنین۶:


روش های انجام عمل ET :


هدف از انجام عمل ET :


بهترین کاربردهای مورد استفاده جنین :


پیشگیری از جا به جایی شیردان :


مقدمه 


دوره انتقال :


اختلالات پس از زایمان :


شرایط بدنی گاو:


افزایش تدریجی تغذیه با کنسانتره:


تغذیه با کنسانتره بعد از زایمان :


هیپوکلسیمی (کاهش کلسیم خون):


شکل فیزیکی جیره :


برنامه علوفه ای گاو خشک :


مدیریت آخور:


نتیجه گیری :


کلیدهای مناسب برای مدیریت تولید مثل گاوهای شیرده 


مقدمه :


مفهوم فحلی: 


جنبه های اقتصادی تشخیص فحلی: 


علائم و نشانه های فحلی: 


مسائلی در مورد تلقیح مصنوعی 


چه موقع تلقیح نماییم ؟ 


تشخیص فحلی و زمان مناسب تلقیح : 


چه موقع فحل یابی کنیم ؟ 


اهمیت اولین فحلی گاو : 


چند نکته مهم در تلقیح مصنوعی


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 67

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط