دانلود گزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی صنایع غذایی کشت و صنعت

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی صنایع غذایی کشت و صنعت مقاله کارورزی دانلود گزارش کاراموزی کارخانه روغن گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی گزارش کارآموزی شرکت روغن نباتی ناز اصفهان گزارش کارآموزی کارخانه روغن گزارش کار کارآموزی روغن گزارش کارآموزی تصفیه روغن گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی گزارش کارآموزی روغن

Internships oil extraction plant

 

 موضوع : گزارش کارآموزی صنایع غذایی کارخانه روغن کشی کشت و صنعت

فهرست مطالب

پیشگفتار ۱
مقدمه ۲
اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران ۳
تاریخچه روغن نباتی در ایران ۳
فصل اول
۱ – ۱ تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال ۵
۱ –۲ تولیدات اصلی و جانبی کارخانه کشت و صنعت ۶
۱ – ۳ شرح تولیدات اصلی و جانبی ۶
۱ – ۴ محصولات جانبی کارخانه‌های روغن‌کشی ۷
۱ – ۵ ترکیبات شیمیایی چربیها در روغنها ۸
۱ – ۶ مراحل تهیه روغن‌های نباتی ۸
۱ – ۷ علّت هیدروژناسیون ۱۱
۱ – ۸ واکنش هیدروژناسیون کلی ۱۱
۱ – ۹ جزئیات مراحل و دستگاهها ۱۱
۱ – ۱۰ نقش گاز ۱۳
۱ – ۱۱ تعریف کاتالیست ۱۳
۱ – ۱۲ فاکتورهای مهم در هیدروژناسیون ۱۴
۱۳ – ۱ عمل آوری هیدروژناسیون ۱۸
۱ – ۱۴ انواع هیدروژنه کردن ۱۹
الف) هیدروژنه کردن انتخابی ۱۹
فصل دوم
۲ – ۱ تبدیل لوبیای سویا به روغن ۲۱
۲ – ۲ ذخیره سازی ۲۱
۲ – ۳ مراحل آماده سازی ۲۵
۲ – ۴ استخراج ۲۶
۲ – ۵ حلال گیری ۲۸
۲ – ۶ صمغ گیری و جدا کردن لستین ۲۸
۲ – ۸ موازنه مواد سویا برای استخراج با حلال ۳۰
۲ – ۹ تبدیل فرآورده‌های روغنی ۳۰
۲ – ۱۰ تصفیه قلیایی ۳۱
۲ – ۱۱ بی رنگ کردن ۳۲
۲ – ۱۲ هیدروژناسیون ۳۳
۲ – ۱۳ بی بو کردن ۳۵
۲ – ۱۴ فرآورده‌های روغنی سویا ۳۹
۲ – ۱۵ کاربردهای پروتئین‌های سویا: ۳۹
۲ – ۱۵ حلالیت ایزوله ها ۴۷
۲ – ۱۶ دناتوراسیون ۴۸
۲ – ۱۷ ترکیب اسید آمینه ۵۵
۲ – ۱۸ لوبیای سویای کامل ۵۵
۲ – ۱۹ فرآورده‌های پروتئینی لوبیای سویای فرآیند شده ۵۶
۲ – ۲۰ دستگاه جداسازی ۵۸
۲ – ۲۱ امولسیفیکاسیون ۶۷
۲ – ۲۲ جذب چربی ۶۹
۲ – ۲۳ جذب آب ۷۰
۲ – ۲۴ بافت ۷۳
۲ – ۲۴ تشکیل خمیر ۸۰
۲ – ۲۵ تشکیل فیلم یا لایه نازک ۸۰
۲ – ۲۶ کنترل رنگ ۸۱
۲ – ۲۷ هوادهی ۸۲
منابع ۸۳

گزارش کارآموزی صنایع غذایی کارخانه روغن کشی کشت و صنعت
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی صنایع غذایی کشت و صنعت
کارآموزی صنایع غذایی کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال

مختصری از گزارش:
روغنها و چربیها از زمانهای بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده است. که یک گرم آن در حدود ۲/۹ کیلوکالری انرژی در بدن تولید می‌کند. همچنین غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر خواهد داشت.
با تغییر ساختار اجتماعی در دورانی که ما در آن زندگی می‌کنیم، دگرگونی و چگونگی تولید مواد مورد نیاز جامعه به خصوص مواد غذایی امری اجتناب ناپذیر است در حال حاضر با توسعه کشت دانه‌ها و میوه‌های روغنی فقط ۱۵ % از نیاز چربی و روغن مصرفی مردم را می‌توانیم تامین نمائیم. از این جهت باید میزان قابل ملاحظه ای روغن خام از خارج وارد کشور شود، لذا برای افزایش راندمان استخراج روغن از منابع روغن و تصفیه روغن نیاز به تکنولوژی جدید روغن می‌باشد.
در کشورهای صنعتی یک نفر در طول عمر خود در حدود ۳ تن روغن و چربی مصرف می‌کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رویت موجود در مواد غذایی مانند پنیر، سوسیس، کالباس، گوشت و نظیر اینها می‌باشد.

اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران
غذا مسئله مهمی است که نیاز انسانها را برطرف می‌کند. کار اساسی کشاورزان و کارخانه‌های صنایع غذایی این است که نیاز مواد غذایی انسانها را تامین کنند. با توجه به افزایش رشد جمعیت در جهان نیاز به مواد غذایی نیز افزایش می‌یابد و همزمان باید تقاضای مواد غذایی مورد نیاز مردم با امکانات و شرایط موجود تامین شود.


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 85

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط