دانلود مقاله تاثیر ابزار های نوین و نوآوری بانک ها در جلب مشارکت مردم در اقتصاد

دانلود مقاله تاثیر ابزار های نوین و نوآوری بانک ها در جلب مشارکت مردم در اقتصاد تحقیق نوآوری بانکی نوآوری در بانک نوآوری بانک شهر مقاله در مورد بانک مقاله در مورد بانک جهانی مقاله در مورد بانک مرکزی مقاله در مورد بانک مسکن مقاله در مورد بانک اطلاعاتی مقاله مشتری مداری در بانک مقاله مدیریت بانک مقاله نوآوری و خلاقیت مقاله نوآوری استراتژیک مقاله نوآوری سازمانی

The impact of new tools and innovative banks, public participation in the economy

 

 

موضوع : تاثیر ابزار های نوین و نوآوری بانک ها در جلب مشارکت مردم در اقتصاد
وجود ابزارهای مالی گوناگون و متنوع در بازار مالی. انگیزش و مشارکت بیشتر مردم را در تأمین منابع مالی فعالیتهای اقتصادی درازمدت به همراه می‌آورد. تنوع ابزارهای مالی از نظر ترکیب ریسک و بازده و ماهیت سود و شیوه مشارکت در ریسک گروههای مختلفی را به سوی خود می‌کشاند. مطالعه سیر تاریخی بازار مالی رد کشورهای پیشرفته و توسعه یافته نشان می‌دهد که این کشورها همواره سعی کرده‌اند که با انجام نوآوریهای مالی در زمینه ابزارهای مالی گونه‌ها و زمینه‌های بکارگیری ابزارهای مالی را گسترش دهند و از این طریق سرمایه‌های بیشتری را جذب کنند. شناخت این ابزارهای جدید می‌تواند ما را در توسعه هر چه بهتر بازار مالی کشورمان یاری رساند و بدین ترتیب رشد و توسعه اقتصادی را تسهیل و تسریع بخشد. همانطور که در فصل اول اشاره گردید بهترین شکل تأمین مالی سرمایه‌گذاریهای درازمدت. از محل پس اندازها و نقدینگی بخش خصوصی و از طریق بازار مالی محقق می‌شود. بازار مالی در هدایت پس اندازهای کوچک به سرمایه‌گذاریهای مولد. جذب پس اندازهای راکد در تولید. اصلاح ساختار بخشهای اقتصاد. افزایش درآمد ملی. افزایش درآمد دولت و … نقش مهمی می‌تواند ایفا کند. دستیابی به این هدفها مستلزم گسترش بازار مالی از طریق تنوع بخشیدن به ابزارها و نهادهای مالی است. بدیهی است نخستین گام در متنوع ساختن، دستیابی به شناخت کامل و دقیق از انواع آن است. در تحقیق پیش روی سعی شده است انواع ابزارهای مالی موجود در بازارهای مالی جهان اشاره شود و ضمن آن ویژگیها، زمینه‌ها، کاربرد، وجوه افتراق و اشتراک ابزارها و … تبیین شود.
ابزارهای مالی جدید که بواسطه نوآوری‌های ابزاری ایجاد گردیده‌اند از لحاظ تنوع و تعداد بسیار وسیع و گسترده هستند بنابراین در این تحقیق سعی خواهد شد ابزارهای اصلی و بیشتر کاربرد پذیر معرفی و بررسی گردند. بدین منظور ابتدا ابزارهای نوین معرفی شده در سیستم بانکی معرفی می‌شوند و سپس انواع ابزارهای مالی منتشر شده در بازارهای اولیه یا ثانویه سیستم مالی بررسی می‌گردند.
۱-۲) ابزارهای مالی نوین در سیستم بانکداری
۳-۲-۱) حسابهای ویژه جاری: Special checking Account
این نوآوری مالی در سیستمهای بین سالهای ۶۰-۱۹۳۵ رخ داد. تا قبل از جنگ جهانی بانکهای تجاری فقط برای بنگاههای تجاری واحدها و مؤسسات دولتی و افراد ثروتمند، حساب جاری فراهم می‌کردند. در آن دوره بخش عمده‌ای از جمعیت فقیر بودند و توانایی پرداخت حداقل مقدار برای باز کردن حسابهای جاری (در سال ۱۹۳۰ حداقل مقدار موجودی تقریباٌ معادل ۰۰۰/۱۰ دلار امروز بود) نداشتند و از سوی دیگر افراد عاید بیشتر خریدهایشان را بصورت نقد انجام می‌دادند. اما پس از جنگ جهانی با رشد و افزایش درآمد و خریدهای افراد، انجام معاملات نقدی با مشکلات مختلف روبرو گردید و به همین دلیل میل شدیدی در بین افراد برای انجام پرداختهای خود بوسیله چک (Check) ایجاد گردید. همین امر باعث گردید در اواسط دهه ۱۹۵۰ برای اولین بار برخی از بانکها حسابهای جاری که سقف موجودی نداشت را افتتاح کنند و بدلیل استقبال بیش از حد مردم در مدت زمان کوتاهی این گونه حسابها در سراسر جهان گسترش یافت.
۱-۲-۲) گواهی سپرده certificate of deposit: CDs
پس از جنگ جهانی دوم بانکها سهم خود را از بازار مالی بطور قابل ملاحظه‌ای از دست دادند بطوریکه در بین سالهای ۶۰-۱۹۴۶ سهم بانکها از وجوه مؤسسات مالی خصوصی از ۵۷ درصد به ۳۹ درصد کاهش یافت و سهمشان از بازار مؤسسات سپرده‌گذاری از ۸۲ درصد به ۶۲ درصد کاهش پیدا کرد. دلیل عمده کاهش سهم بانکها تأکید بیش از حد آنها بر روی سپرده‌های دیداری demand deposity بود. این سپرده‌ها که همانند حسابهای جاری کنونی عمل می‌کردند در طول دوران جنگ توسط مردم مورد استقبال قرار گرفت زیرا در طول جنگ: ۱) اقلام خرید کمیاب بود.
۲) اکثر بنگاهها از مسیر اقتصادی بعد از جنگ نامطمئن بودند و ترجیح می‌دادند نقدینگی نگهداری کنند.
۳) نرخ بهره در طول جنگ پایین بود.
اما با پایان یافتن جنگ و تغییر شرایط اقتصادی این دلایل منتفی گردید و نتیجتاٌ سپرده‌های دیداری با عدم استقبال شدیدی مواجه گردیدند.
بانکها در جستجو راه حل برای این مشکل ابتدا سپرده‌های بلندمدت بهره دار را معرفی کردند، اما این گونه سپرده‌ها نیز با عدم استقبال مواجه گردید زیرا بنگاهها ترجیح می‌دادند که تراز پولی موقتشان را در اوراق بهادار کوتاه مدت که می‌توانستند به راحتی در فرصت کوتاهی بفروشند، نگهداری کنند در حالیکه سپرده‌های بلندمدت بهره دار بایستی تا موقع سر رسید و یا حداقل ۳۰ روز از تاریخ سپرده‌گذاری نگهداشته شوند، تا بدانها سود تعلق گیرد.
در سال ۱۹۶۱ بانک شهری [City Bank] (اولین بانک ملی شهر نیویورک) گواهی سپرده بانکی را منتشر کرد. گواهی سپرده اوراق بهاداری هستند که دارای تاریخ سر رسید و نرخ بهره مشخص هستند. از آنجا که بازده این گواهی‌ها بر اساس نرخ بهره بانکی است معمولا نرخ بهره بیشتر نسبت به سایر اوراق قرضه کوتاه مدت دارند و به همین دلیل به سرعت مورد استقبال عموم مردم و بنگاهها قرار گرفت. مشتریان می‌توانستند این اسناد را تا هر وقت تمایل داشتند نگهدارند و در صورت نیاز به خود و دیگری بفروشند.
این گواهی‌ها و اسناد به سرعت و در زمان اندکی گسترش یافت و همکنون انواع مختلف این گواهی‌ها در سطح جهان وجود دارد. بوسیله این گواهی‌ها سپرده‌گذاران به ابزاری مناسب و با درجه نقدینگی بالا دست پیدا می‌کنند و از سوی دیگر بانکها نیز می‌توانند منابع مالی مورد نیاز خود را بدست آورند.
گواهی سپرده بانکی بر اساس معیارهای مختلف قابل طبقه بندی است. بر اساس مؤسسات منتشر کننده این اسناد می‌توان به چهار نوع گواهی سپرده بانکی اشاره کرد:
۱) گواهی سپرده منتشر شده توسط بانکهای داخلی
۲) گواهی سپرده منتشر شده به پول داخلی ولی خارج از کشور تزریق شده. بعنوان مثال بانکهای اروپایی نوعی گواهی سپرده به دلار منتشر می‌کنند و در اروپا به فروش می‌رسانند. (Euro CDs یا Euro dollar CDs)
۳) گواهی سپرده منتشر شده توسط بانکهای خارجی فعال در کشوری (Yankee CDs) به پول داخلی همان کشور
۴) گواهی سپرده منتشر شده توسط مؤسسات پس انداز وام و بانکهای پس انداز (thrift CDs)
همچنین گواهی سپرده‌ها به دو دسته گواهی سپرده قابل معامله (Negotiable CDs)
و گواهی سپرده غیر قابل معامله (Non Negotiable CDs) تقسیم می‌گردند. منظور از گواهی سپرده قابل معامله، گواهی‌هایی هستند که قابلیت فروش در بازارهای ثانویه را قبل از تاریخ سر رسیدشان دارند و گواهی سپرده غیر قابل معامله گواهی‌های هستند که این قابلیت را ندارند و بایستی از تاریخ سر رسید در دست خریدار اولیه باشد.
گواهی سپرده از لحاظ جریان درآمد آن نیز به دو دسته تقسیم می‌گردد: گواهی سپرده‌هایی که به آنها بهره تعلق می‌گیرد که این بهره بصورت ماهانه یا فصلی یا سالانه توسط کوپنهای مجزا و یا در انتهای سر رسید اسناد پرداخته می‌گردد. این گونه گواهی سپرده تا سال ۱۹۷۷ بصورت نرخ بهره ثابت [Fixed-coupon Interst Rote CDs) منتشر می‌شدند، اما از این سال به بعد با افزایش نرخ بهره و بی ثبات شدن آن ریسک نگهداری این اسناد افزایش یافت و لذا باعث کاهش تمایل خرید این اسناد گردید. در این سال نوعی گواهی سپرده با نرخ بهره متغیر [rariable rate CDs] یا [Floating Rate of CDs] منتشر گردید. در این نوع اسناد نرخ بهره به شاخص دیگری وابسته است و با تغییر شاخص مذکور نرخ بهره نیز تغییر می‌کند، بعنوان مثال نرخ بهره به شاخص قیمت مصرف کننده یا حداقل نرخ بهره‌ای که بوسیله بانک مرکزی تعیین می‌شود وابسته می‌گردد.
نوع دیگر گواهی سپرده از لحاظ جریان درآمدی گواهی سپرده بدون بهره [Zero coupon rate CDs] است که اولین بار در سال ۱۹۸۱ منتشر گردید. به این گونه اوراق هیچگونه نرخ بهره‌ای تعلق نمی‌گیرد ولی با تخفیف (به قیمت کمتر از ارزش اسمی) بفروش می‌رسد و نرخ بازده آن بستگی به تفاوت بین قیمت خرید و ارزش اسمی آن که در تاریخ دریافت می‌شود، دارد.
در نهایت می‌تواند انواع گواهی سپرده را بر اساس مدت سررسید آنها به صورت بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت تقسیم بندی کرد. بازده گواهی سپرده به سه عامل بستگی دارد:
۱) میزان اعتبار بانک منتشر کننده
۲) تاریخ سررسید گواهی‌های سپرده
۳) میزان عرضه و تقاضای گواهی‌های سپرده
۳-۲-۳) براتهای وعده دار Bankers acceptances
براتهای وعده دار. اسنادی هستند که توسط افراد خاص در وجه بانک کشیده می‌شود و بانک می‌پذیرد در سر رسید نهایی مبلغ مندرج در آنرا بدون هیچ قید و شرطی بپردازد. این براتها در اثر معاملاتی از قبیل: واردات و صادرات کالا از کشور، معاوضه کالا بین دو بنگاه در داخل یا خارج از کشور ایجاد می‌گردند. این براتها در بازار پول (کوتاه مدت) قابل خرید و فروش است و توسط بانکهای مختلف منتشر می‌گردد.
۱-۲-۴) کارتهای اعتباری: Credit Cards
کاربرد فناوری‌های ارتباط الکترونیکی در بخش بانکداری، برای اولین بار در سیستم‌های پرداخت بین بانکی و با استفاده از سیستم پرداخت Fed wire شروع گردید. در سال ۱۹۱۸ در آمریکا، ۱۲ بانک فدرال رزرو حساب‌های بانکی خود را با بکارگیری سیستم تلگراف اجاره‌ای به هم متصل نموده و تسویه الکترونیکی حساب‌ها را آغاز کردند.
کاربرد اولیه ارتباطات الکترونیکی در امور مالی، یکی از ویژگی‌های پیشرو در ارتباطات اینترنتی را به نمایش می‌گذارد. این وسیله از آن جهت با اهمیت است که باعث کاهش فاصله‌ها شده است، به طوری که، دستورالعمل‌های مختصر تلگرافی برای تعدیل ترازهای بانک مرکزی، جایگزین ارسال فیزیکی پول و سکه گردید. این سیستم‌های پرداخت الکترونیکی بین بانکی در دهه‌های گذشته توسعه یافته‌اند. به عنوان نمونه، در کشورهای صنعتی از شبکه‌های تلفن اختصاصی، سیستم‌های Giro  به شکل الکترونیکی، و سیستم‌های پردازشگر کامپیوتر مرکزی  برای مدیریت کردن پرداخت‌هایی با حجم و ارزش بالا استفاده می‌شود. فناوری‌های کامپیوتری و ارتباطات الکترونیکی با این سیستم‌های پرداختی مرتبط گشته و به گونه‌ای روشن مکمل فعالیت‌های بانک‌ها گردیده است.
یکی دیگر از فناوری‌های الکترونیکی بکار گرفته شده در سیستم بانکی، استفاده از کارت‌های پلاستیکی به جای پول در مبادلات می‌باشد. برای اولین بار در سال ۱۹۷۰ میلادی یک مخترع ژاپنی به نام Arimura Kunitaka درباره نصب تراشه بر روی کارت پلاستیکی طرحی را ارائه نمود، ولی این طرح مورد توجه قرار نگرفت. در سال ۱۹۷۴ یک روزنامه نگار فرانسوی به نام Roland Moreno درابره سیستم الکترونیکی حافظه دار مستقل، اختراعی را به ثبت رساند. وی بیشتر بر روی جنبه عملیاتی و توانایی‌های این وسیله متمرکز شده بود. این اختراع سرآغازی برای فعالیت‌های وسیع بعدی در زمینه کارت‌های هوشمند گردید.
در سال ۱۹۷۶، دو شرکت: Honeywell و Bull که در زمینه کامپیوتر فعالیت می‌کردند با همکاری شرکت موتورولا، اولین کارت الکترونیکی را که از یک حافظه ساده تشکیل شده بود، عرضه نمودند. با ادامه فعالیت شرکت فوق در سال ۱۹۷۹، اولین کارت هوشمند ریزپردازنده (میکروپروسسوری) ساخته شد. این کارت شامل دو تراشه: یکی حافظه و دیگری ریزپردازنده بود که با سیم‌های مخصوصی با هم ارتباط داشتند. مشکل اصلی این کارت‌ها قطع شدن سیم‌های رابط بود و به همین دلیل فعالیت برای ساخت کارتی که دارای یک تراشه باشد، آغاز گردید.
طی سال‌های ۱۹۸۲ تا ۱۹۸۴، شرکت Bull همراه با دو شرکت: Philips و Schlumberger بر روی مقاله ارائه شده توسط اتحادیه کارت بانکی فرانسه  کار کرده و سرانجام موفق به اجرای این مقاله به همراه ارائه ۰۰۰/۱۰۰ عدد کارت شدند. تراشه مورد استفاده در این کارت‌ها یک تراشه ریزپردازنده با ۸ کیلو بایت حافظه ساخته شده توسط شرکت موتورولا بود. دو سال بعد یعنی در سال ۱۹۸۶ اولین استاندارد کارت‌های الکترونیکی به نام: ۱/۷۸۱۱۶ISO مطرح شد.
دانلود مقاله تاثیر ابزار های نوین و نوآوری بانک ها در جلب مشارکت مردم در اقتصاد
تأثیر ابزارهای نوین و نوآوری بانکها در جلب مشارکت  مردم در اقتصاد
 
 
فهرست مطالب
فصل اول
نوآوریهای ابزاری
۱-۱) مقدمه:
۱-۲) ابزارهای مالی نوین در سیستم بانکداری
۳-۲-۱) حسابهای ویژه جاری:                                Special checking Account
۱-۲-۲) گواهی سپرده certificate of deposit: CDs
۳-۲-۳) براتهای وعده دار Bankers acceptances
۱) میزان اعتبار بانک منتشر کننده
۱-۲-۴) کارتهای اعتباری: Credit Cards
انواع کارتهای بانکی
انواع کارت از جهت چگونگی تسویه
الف: کارتهای بدهکار (Debit Cards)
ب: کارت‌های اعتباری (Credit Cards)
ج: کارت هزینه (Charge Card)
انواع کارت از جهت تکنولوژی مورد استفاده
الف- کارت با نوار مغناطیسی (Magnetic Stripe Card)
ب- کارت با تراشه الکترونیکی (Chip Card)
۳-۲-۵) حسابهای Now: [Negotiable order of with drawel Account]
۳-۲-۶) سپرده شاخص بازار MIDs: Market Index Deposits
۱-۲-۷) تبدیل به اوراق قرضه کردن Securization
تبدیل به اوراق قرضه کردن بر اساس دو دسته داراییهای حقیقی ABS
اختیار معامله سهام
حق خرید اضافی سهام
حق تقدم
ابزارهای سرمایه‌گذاری مشترک
معاملات آتی شاخص بندی شده
پ- ابزارهای مالی با نرخش شناور Voriable-Rate securities
ت- اوراق بهادار با نرخ بهره صفر
۱-۳-۳) ابزارهای مشتقه[۱]- اوراق قرضه شهرداریها: muncipal securities
الف- قراردادهای آتی و سلف
الف- معاملات آتی
معاملات سلف
معاوضه
ساختار معاملات معاوضه
انواع معاملات معاوضه
۱- معاملات معاوضه نرخ بهره
۲- معاملات معاوضه ارز
۳- معاملات معاوضه کالا
انواع اختیار معامله
استراتژیهای ترکیبی اختیار معامله
ج- اوراق بهادار ترکیبی[۲]۱-۴- ابزارهای ترکیبی نرخ بهره – نرخ ارز[۳]۱-۴-۲) ابزار ترکیبی نرخ بهره – سهام[۴]۳-۴-۲) ابزار ترکیبی ارز – کالا[۵]د- نرخ بهره متقابل Interest Rate swepts:
فصل دوم:
نوآوری نهادی
۲-۱) مقدمه:
۲-۲) موسسات سپرده پذیر:
۲-۲-۱) بانکهای تجاری:
۲-۲-۲) موسسات وام و پس انداز (S& LS) Saving and loan associations
۲-۲-۳) بانکهای پس انداز Saving Banks
۲-۲-۴) اتحادیه‌های اعتباری: Credit unions
۲-۳) موسسات غیر سپرده پذیر:
۲-۳-۱) شرکتهای بیمه‌ای insurance companies
۴-۳-۱-۱) شرکتهای بیمه عمر Life insurance
۲-۳-۱-۳) صندوقهای بازنشستگی Pension funds
انواع طرح بازنشستگی
طرح بازنشستگی با سهم تعریف شده:
طرحهای بازنشستگی با مزایای مشخص:
طرحهای بازنشستگی طراح: designer pensions
۲-۳-۲) موسسات سرمایه‌گذاری
۲-۳-۲-۱) شرکتهای سرمایه‌گذاری inrestment companies
انواع شرکتهای سرمایه‌گذاری
صندوق‌های با سرمایه متغیر
صندوق با سرمایه ثابت
صندوق‌های سرمایه‌گذاری غیر فعال[۶]انواع صندوق‌ها از نظر هدف‌های سرمایه‌گذاری
خانواده صندوق‌های سرمایه‌گذاری
بریتانیا
۴-۳-۲-۲) بانکداری سرمایه‌گذاری Inrestment Banking
۲-۳-۲-۳) مؤسسات تأمین سرمایه inretment bank
وظایف و نقش مؤسسات تأمین سرمایه در بازارهای مالی
نقش موسسات تأمین سرمایه در تسهیل تأمین مالی شرکت‌ها
نقش موسسات تأمین سرمایه در تشکیل سرمایه
نقش موسسات تأمین سرمایه در واگذاری فعالیت‌های اقتصادی به بخش خصوصی
کمک به خریداران و فروشندگان اوراق بهادار در مقام دلال و کارگزار
خدمات مؤسسات تأمین سرمایه
نقش موسسات تأمین سرمایه در افزایش کارایی اطلاعاتی بازار مالی
۲٫ کمک به ایجاد شرکت‌های جدید[۷]۳٫ مشاوره مالی[۸]۴٫ مشاوره در مورد طرح‌ها[۹]۵٫ مشاوره در مورد تأمین مالی از طریق اجاره[۱۰]۶٫ خدمات مدیریت بدره[۱۱]۱٫ خدمات مشورتی در زمینه ادغام و تملک شرکت‌ها (قبضه کردن مالکیت)
۷٫ تنزیل اسناد[۱۲] (سفته و برات)
۲-۱) تعریف صندوق پوشش خطر
۴-۳-۲-۴) صندوقهای پوشش خطر (hedge fund)
۳-۲) اوراق بهادار با درآمد ثابت
۳-۱) آربیتراژ اوراق قرضه قابل تبدیل
۲-۲) کاهش خطر از راه ادغام و ترکیب آربیتراژ
۲-۴) سرمایه‌گذاری در اوراق بهادر شرکتهای ورشکسته
۲-۳-۲-۵) صندوقهای وجوه وقفی endowment funds
۲-۵) اوراق بهادار با پشتوانه رهنی
۲-۳-۲-۶) بنگاه سرمایه‌گذاری – بانکداری Inrestment –banking firm
۲-۳-۲-۷) بنگاههای اعتباری دولتی   Federal credit Agencies
فصل سوم:
نوآوری تکنولوژیکی
Technology Innoration
۳-۱) مقدمه:
۳-۲) اقتصاد جدید:
۱- آزادسازی تجارت جهانی:
۲- فناوری اطلاعات یا دیجیتال:
۳- مدیریت دانش:
۴- ابداعات:
۵- بازسازی ساختاری:
۶- بهره وری:
۷- تغییرات در محل کار و نیروی کار:
۸- عزیز شدن مصرف کنندگان:
۱۰- کوچک شدن دولت:
۱۱- کسب و کار و تجارت الکترونیکی:
۱) بانکداری الکترونیکی
مقدمه
۳- خلاصه‌ای از تاریخچه بانکداری اینترنتی
۵- مروری بر ویژگی‌های بانکداری اینترنتی
۱-۵- مزایای بانک‌های صددرصد اینترنتی
دستیابی در هر مکان و هر زمان
عدم هرگونه دردسر برای گشایش حساب
سهولت در پرداخت قبوض
۲-۵- معایب بانک‌های صددرصد اینترنتی
نبودن بعضی از خدمات مقاله
مشاور مالی
۳-۵- کاربری بانکداری اینترنتی
معامله کنندگان اینترنتی
پس اندازکنندگان
وام گیرندگان
خریداران فوری
۶- راه حلی برای برتری در بانکداری:
شعبه اینترنتی:
خدمات جدید ارائه شده توسط بانکداری الکترونیکی
۱- چک الکترونیک[۱۳]سرویس وصول چک‌ها [۱۴]۲) پول الکترونیکی E-Money و پول نقد دیجیتال
۳) سایر خدمات الکترونیکی:
۲) خرید و فروش الکترونیکی اوراق بهادار:
مقدمه
سیستم ارتباط رایانه ای
شبکه‌های ارتباط الکترونیکی (Electronic Communications Networsk) ECN
کارگزاران شبکه ای
مزایده همزمان
بازارهای ارز خارجی
هزینه‌های سرمایه‌گذاری اینترنتی
دلایل پیشرفت سرمایه‌گذاری اینترنتی
زمینه سازی و آمادگی برای سرمایه‌گذاری اینترنتی

فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 195

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط