صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » کار آفرینی » طرح های توجیهی کشاورزی  »  دانلود طرح توجیهی پرورش و کارآفرینی شترمرغ

دانلود طرح توجیهی پرورش و کارآفرینی شترمرغ

دانلود طرح توجیهی پرورش و کارآفرینی شترمرغ طرح توجیهی پرورش شترمرغ دانلود طرح توجیهی پرورش شترمرغ طرح توجیهی پرورش شترمرغ پرواری طرح توجیهی شترمرغ.doc دانلود طرح کارآفرینی پرورش شترمرغ مقاله کارآفرینی شترمرغ دانلود مقاله کارآفرینی پرورش شترمرغ کارآفرینی و مقاله شترمرغ

Ostrich

دانلود طرح توجیهی پرورش و کارآفرینی شترمرغ

فهرست مطالب

عنوان

۱- فیزیولوژی گوارش

صفحه

۱

۲- میزان احتیاجات به مواد معدنی و ویتامین ها

۶

۳- تغذیه عملی شترمرغ

۸

۴- نکاتی در خصوص ترکیب پرها

۵-استفاده از غذاهای آماده تجاری

۱۱

۱۴

۶- تغذیه جوجه شترمرغ

۱۵

۷- تغذیه پرندگان در حال رشد

۲۳

۸- غذا، intake تغذیه و افزایش وزن

۳۲

۹- تغذیه و مطالعه رفتار و نوک زدن در پرنده

۳۶

۱۰- نقش تغذیه شترمرغ و کیفیت مواد تغذیه ای در تولید نهایی

۳۸

۱۱- اقلام جیره غذای شترمرغ

۴۶

۱۲- عقاید مختلف در مورد تغذیه شترمرغ

۴۹

۱۳- عوامل جز تغذیه ای و اجزاء تغذیه ای برای شترمرغ

۵۴

۱۴- اشتباهات تغذیه ای

۵۹

طرح پرورش شترمرغ

۶۰

مقدمه:

با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش  شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات پرورش دهندگان شترمرغ در افریقای جنوبی است.

شترمرغ بطور کامل علفخوار نبوده و در حیات وحش قسمتی از غذای آنان را حشرات، پستانداران کوچک، مارمولک و گاهی تخم پرندگان تشکیل می دهد. اگرچه شترمرغ ها علف می خورند ولی غذای مورد علاقه آنان را برگ گیاهان دولپه ای و نیز دانه آنها تشکیل می دهد.

شترمرغ بر اساس عادت طبیعی در مراتع فقیر زندگی کرده و می تواند در این شرایط غذای کافی برای خود تهیه نماید، جائیکه گاو و حتی گوسفند قادر به زندگی نیستند.

مانند سایر دامها هزینه غذا یکی از عمده ترین مخارج پرورش شترمرغ را تشکیل می دهد. با استفاده از قابلیت شترمرغ در مصرف غذای فقیر و متنوع می توان تا حد زیادی از هزینه های پرورش کاست.

 

۱- فیزیولوژی گوارش:

مطالعات معدود انجام شده برروی شترمرغها نشان می دهد که آنها قادرند الیاف خام را بهتر از سایر طیور هضم نمایند. در این زمینه فیزیولوژی گوارش شترمرغ را می توان با خرگوش و اسب مقایسه کرد. Angle دریافت که هضم الیاف  دیواره سلولی (NDF) که تا میزان ۵ تا ۶ درصد توسط طیور قابل هضم است، در جیره جوجه های شترمرغ می تواند از سن ۳ هفتگی مورد استفاده قرار گیرد. توانایی هضم NDF شامل درصدی از فیبر موجود در غذا (سلولز، همی سلولز و لیگنین) است که پتانسیل هضم شدن را دارد. در شترمرغهای در حال رشد، در خلال ۱۰ هفته اول این توانایی بصورت خطی تا میزان ۵۱ درصد افزایش یافته و در مورد شترمرغهای کاملاً رشد کرده بالغ بر ۶۰ درصد می گردد. چنین قدرت بالای هضم غذاهای فیبری را در گله های حیوانات نشخوارکننده می توان یافت.

غذاهای فیبری توسط شترمرغ از مری به پیش معده (معده غده ای) می رود و عملیات اولیه هضم شیمیایی بوسیله شیره معدی انجام می شود. سپس غذا از یک منفذ بزرگ وارد معده ماهیچه ای بنام سنگدان می شود. دیواره ماهیچه ای ضخیم سنگدان به همراه سنگریزه های خشن موجب تقسیم مکانیکی غذا به قطعات کوچکتر می گردد.

سپس غذا وارد روده کوچک شده و با اضافه شدن ترشحات روده ای بخصوص از لوزالمعده، مواد مغذی جذب می شوند. فعالیتهای تخمیری که توسط باکتریها در روده کور و بزرگ انجام می شود شترمرغ را قادر می نماید که از مقادیر زیاد فیبر در غذا استفاده نماید. احتباس طولانی غذا در حدود ۴۰ ساعت در دستگاه گوارش برای فلور باکتریایی بیهوازی زمان کافی فراهم می آورد تا روز غذا اثر نموده و منجر به شکستن سلولز و همی سلولز گردد. در این فرآیند اسیدهای چرب فرار نظیر اسید استیک، اسید پروپیونیک و اسید بوتیریک تولید شده که توسط دیواره معده جذب شده و انرژی لازم را برای پرنده مهیا می سازد.


تعداد صفحات : 72 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود





هشتگ : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,