صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » کار آفرینی » دانلود طرح توجیهی تولیدی  »  دانلود طرح توجیهی تولید بیکینگ پودر

دانلود طرح توجیهی تولید بیکینگ پودر

دانلود طرح توجیهی تولید بیکینگ پودر تولید بیکینگ پودر مواد تشکیل دهنده بیکینگ پودر جوش شیرین و بکینگ پودر ترکیبات بیکینگ پودر بیکینگ پودر چیست فرمول شیمیایی بکینگ پودر بیکینگ پودر چیست بیکینگ پودر بدون گلوتن بیکینگ پودر هرمین روش تولید بیکینگ پودر

Baking powder

نام محصول : بیکینگ پودر و نمک های فسفاته
ظرفیت : ۴۰ تن
اشتغال زایی : ۱۱ نفر

مواد مخمر یکی از مهم ترین ترکیبات مورد نیاز برای پخت نان، کیک و شیرینی هستند که در سبک شدن یا به اصطلاح ور آمدن خمیر موثر خواهند بود. اگرچه اساسا مخمرها موجوداتی بیولوژیکی  هستند اما ترکیباتی مانند جوش شیرین و بیکینگ پودر نیز نقش مخمری را دارند. مخمرها ترکیباتی را آزاد می کنند که سبب ایجاد حباب های هوا می شوند.این حباب ها در حقیقت همان گاز دی اکسیدکربنی هستند که در نتیجه فرآیند تخمیر آزاد می شوند. از آنجایی که ممکن است انجام فرآیند تخمیر برای پخت نان مدت زمان زیادی به طول انجامد، از مخمرهای شیمیایی استفاده می شود که بسیار سریع تر عمل می کنند. استفاده از این ترکیبات در پخت شیرینی، آزاد شدن د ی اکسید کربن را تسریع می کند. نحوه عملکرد این دو ماده یعنی جوش شیرین و بیکینگ پودر بر اساس یک واکنش اسیدی بنا نهاده شده است. وقتی یک اسید و باز با هم واکنش می دهند، یکدیگر را خنثی می کنند و در نتیجه آب و ترکیبات خنثی که نمک نام دارند، تولید می شوند. بیکینگ پودر ترکیبی است از یک نوع اسید و یک نوع باز و اگر مایعی به آن اضافه شود، واکنش بین این اسید و باز به سرعت آغاز خواهد شد. باز موجود در این پودر در حقیقت همان جوش شیرین است که اغلب با یک اسید خشک مانند اسید تارتاریک ترکیب می شود. در تهیه این ماده از نشاسته ذرت به عنوان پرکننده یا ماده زمینه ای استفاده می شود. این ماده با جذب رطوبت موجود در محیط و جلوگیری از ایجاد واکنش بین اسید و باز موجود در آن، سبب افزایش ماندگاری بیکینگ پودر خواهد شد. این در حالی است که تنها افزودن مقداری آب به عنوان حلال به آن، سبب ایجاد واکنش خواهد شد. انواع مختلفی از بیکینگ پودرها در تهیه شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد…

معرفی محصول
– نام و کد محصول
– شماره تعرفه گمرکی
– ارائه استاندارد های محصول
– بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
– موارد مصرف و کاربرد
– طبقه بندی محصول
– کالای قابل جانشین
– اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
– کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
– مشخصات فنی و خواص محصول
– وضعیت عرضه و تقاضا
– بررسی بازار جهانی و کشوری
– بررسی ظرفیت بهره برداری
– وضعیت طرح های جدید
– بررسی روند واردات محصول
– بررسی روند مصرف
– بررسی روند صادرات محصول
– بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات
– وضعیت تقاضا
– بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید
– عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
– تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم
– فرایند تولید محصول
– برآورد حجم سرمایه گذاری
– زمین
– محوطه سازی
– ساختمان سازی
– ماشین آلات و تجهیزات
– تاسیسات
– ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی
– وسایل نقلیه
– لوازم اداری
– هزینه های قبل از بهره برداری
– هزینه های پیش بینی نشده
– محاسبه اجزا و میزان سرمایه ثابت
– میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه و قیمت آن
– نیروی انسانی مورد نیاز
– محاسبه هزینه مصرفی سوخت و انرژی سالیانه
– استهلاک هزینه های سرمایه ای ثابت
– تعمیرات و نگهداری
– محاسبه اجزاء و میزان سرمایه در گردش
– هزینه های تولید سالیانه
– پیشنهاد منطقه مناسببرای اجرای طرح
– ارائه جمع بندی نهایی در مورد احداث واحدهای جدید


تعداد صفحات : 47 | فرمت فایل : PDF

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود