تحقیق فرایند تولید رب گوجه فرنگی

تحقیق فرایند تولید رب گوجه فرنگی

مقدمه:
رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم و بوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود ۲۸% ودارای ph اسیدی در حدود۳/۴ می باشد. ۳%-۲% نمک به آن افزوده می شود و به دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد.
نوع بسته بندی آن معمولاًدر دو نوع یک کیلویی و نیم کیلویی است. رب گوجه فرنگی باید هموژن عاری از آلوده به کپک، بدون ذرات ناخواسته، بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ و طعم مطبوع می باشد.            

فهرست مطالب:
مقدمه
رب گوجه فرنگی
مواد اولیه
مراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
۱- شستشو
۲- بازرسی روی نوار (سورتینگ) 
۳- خرد کردن و له کردن (پالپ)
۴- جدا کردن هسته و پوسته (فیلتر اسیون)
۵- تغلیظ در خلأ 
۶- پر کردن، اگزاست، دربندی و اتکیت زنی
۷- فرآیند دمایی
نمودار خط تولید رب گوجه فرنگی
آزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگی
الف) آزمایشات فیزیکی 
۱- َآزمودن تعیین مقدار مواد جامد محلول در آب( بریکس)
۲- آزمودن ناخالصیها (کاشی)
ب) آزمایشات شیمیایی
۱- آزمون PH
۲- آزمون نمک به روش ولهارد
طرز تهیه معرف کرومات پتاسیم
ج)آزمایشات میکروبی 
۱- آزمون شناسایی باکتری ها و کپکها 
۲- آزمون شمارش کپک با روش Haward

 

مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
در قالب فایل word و قابل ویرایش


فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 7

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط