صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » جدید  »  تحقیق رژیم غذایی در نوجوانان

تحقیق رژیم غذایی در نوجوانان

تحقیق رژیم غذایی در نوجوانان

بخشی از متن:
دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیه‌ای  در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از طریق رسانه‌های گروهی از اهمیت بسزایی برخوردار است. برای دستیابی به جامعه‌ای سالم و خلاق و پویا باید آموزش تغذیه‌ای در همه ابعاد آن صورت گیرد. در موارد فردی باید از طریق مشاوره با متخصصان تغذیه، رژیم‌های غذایی اصلاح شوند و در موارد گروهی توصیه می‌شود که نوجوانان برای پیشگیری از سوء تغذیه از راهنمای غذایی ذیل که تمامی گروه‌های غذایی را دارد، در برنامه غذایی روزانه خود استفاده نمایند 
۱ ـ گروه نان و غلات: روزانه ۱۱ـ۹ واحد 
یک واحد نان برابر است با ۱ برش نان بربری یا سنگک به اندازه یک کف دست 
برابر است با ۴ برش نان لواش به اندازه یک کف دست
یک واحد از برنج و ماکارونی پخته شده برابر است با نصف لیوان 
۲ ـ گروه شیر و لبنیات: روزانه ۳ واحد یا بیشتر .
یک واحد از شیر و ماست برابر است با یک لیوان / یک واحد از پنیر برابر است با  ۴۵ـ۳۰ گرم /  یک واحد از کشک برابر است با یک چهارم لیوان /  یک واحد از دوغ برابر است با ۲ لیوان 
۳ ـ گروه میوه ها: روزانه ۳ تا ۴ واحد 
۱ واحد میوه برابر است با  ۱ عدد میوه متوسط /  برابر است با یک‌دوم تا سه‌چهارم لیوان آب میوه  /  برابر است با یک‌چهارم لیوان میوه خشک   
۴ ـ گروه سبزی‌ها: روزانه ۴ تا ۵ واحد
یک واحد سبزی برابر است با  ۱ لیوان سبزی خام /  برابر است با نصف لیوان سبزی پخته / برابر است با یک عدد سیب‌زمینی متوسط 
۵ ـ گروه گوشت و جانشین‌های آن: روزانه ۲ تا ۳ واحد  
یک واحد گوشت برابر است با  ۲ تا ۳ تکه خورشتی (۹۰ـ۶۰ گرم) گوشت قرمز، ماکیان و ماهی پخته شده /  ۳۰ گرم گوشت برابر است با یک عدد تخم مرغ یا نصف لیوان حبوبات پخته یا ۲ قاشق غذاخوری از مغزهای پسته و فندق و گردو  و …

 

مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته تعذیه
حاوی فایل ورد قابل ویرایش


تعداد صفحات : 45 | فرمت فایل : doc

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود